mandag 15. mai 2017

Nr. 9: Ramon International Airport ved Eilat Israel, åpningen er utsatt, men den kommer!

Nr. 9:
Ramon International Airport ved Eilat Israel, åpningen er utsatt, men den kommer!

Vi har skrevet om dette før, ikke minst på vår nye Israel blogg, se her:
Ramon International Airport ved Eilat Israel, åpningen er utsatt, men den kommer!

Den vil bli åpnet opp imot Jul hvis alt går etter planen, godt et halvt år for sent.
Men den vil bli åpnet, i dag ligger det en liten flyplass i Eilat by.
Denne flyplassen vil ligge knappe 2 Mil utenforbi byen. Langs den lengste veien i Israel, Highway 90.

Ramon International Airport flyplass er planlagt å erstatte den gamle flyplassen og ble bygget på TOMNA nettsted som internasjonal og internasjonal flyplass i en avstand på ca 19 kilometer nord for Eilat.
Den nye flyplassen vil utgjøre den sørlige luftfartsporten til staten Israel, og vil hovedsakelig tjene den innenlandske og internasjonale innkommende turismen til byen Eilat og skianleggene på den sørlige delen av landet: Mitzpe Ramon (i en avstand på ca 130 Km) og Dødehavet (i en avstand på ca 180 km).
Ramon International Airport eller flyplass er et unikt nasjonalt prosjekt på grunn av at den er den første innenlandske / internasjonale flyplassen i Israel som skal planlegges og bygges fra topp til bunn.
Flyplassen er planlagt å være vert for en 3600 kvadratmeter rullebane, noe som gjør at store jetfly kan ta seg til nesten alle destinasjoner. Flyplassen er også planlagt å være vert: en rullebane, parkeringsplasser, et avansert energisenter, et bagasjeresorteringssystem som stole på nyskapende og avansert teknologi, en brannstasjon og moderne operasjoner og støtteområder som samsvarer med internasjonale standarder.
Høyden på kontrolltårnet vil være 45 meter, og den er utformet og reist i henhold til avanserte internasjonale standarder.
Flyplassen er planlagt til å være istand til å ta imot veldig store fly.
9 store parkeringsplasser for store og mellomstore jetfly, samt for turbopropfly og lette luftfartøy.
Flyplassens passasjerterminal vil omfatte et stort areal på 30.000 kvadratmeter og gi transport for 2 Millioner passasjerer om året, med høy kvalitet og ulike kommersielle, catering- og pliktfrie shoppingområder.
Parkeringsplasser for private og offentlige kjøretøy er planlagt å tilby store områder som har som mål å betjene de reisende offentlige og flyplass besøkende.
2017 er året der flyplassen er planlagt å bli åpnet og operere etter ferdigstillelsen av sine ulike sertifiserings- og oppstartsprosesser.

Vi gleder oss!

Bilder av flyplassen.
Bilder fra Eilat.
Relaterte linker:
http://israel-blogg.janchristensen.net/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar